Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual

92% verkocht

Cambier De Nil icon favorite

2087-LES VOILES

8300 Knokke-Heist Knokke

Vanaf € 1.199.000,-

Ref: 1636182

LES VOILES: nieuwbouwresidentie op de zeedijk in het Zoute

BRENG EEN BEZOEK AAN HET MODELAPPARTEMENT. Laatste appartement. Prachtige nieuwbouwresidentie gelegen op de Zeedijk in het Zoute, bestaande uit 8 luxueuze appartementen: hedendaagse architectuur met gevelafwerking in Corian, grote ramen met uiterst fijne profielen (Sky Frame), afwerking met de meest kwalitatieve en duurzame materialen. Verfijnde en doordachte architectuur! Indeling: inkom (vestiaire en toilet), bureau, keuken, ruime woonkamer met zicht op zee, berging, 2/3 slpk, 2 badk. Prachtig terras met frontaal zeezicht vooraan, zuidgericht terras achteraan. Mogelijkheid tot aankoop van een garage in de residentie. EPC 67 - UC 31043-G-2012_349/EP07996/EP07996/E135/D01/SD002

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon golfGolf
Cambier De Nil - icon tennisTennis
Cambier De Nil - icon strandStrand

Beschikbaarheid binnen dit project

TypeVerd.PrijsDetails
Toon meer

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan