Cambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieel
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon favorite

commercieel

8300 Knokke-Heist

€ 1.150.000,-

Ref: 1737723

te koop

Duivenlaan

Schitterende af te werken nieuwbouw hoekwoning voor gemengd gebruik - tal van mogelijkheden! Commercieel handelpand van 80 m² geschikt voor kleinhandel of vrij beroep. Goede ligging: vlakbij het Witte Duivenhof en Keuvelhoekpleintje, op wandelafstand van het Gemeenteplein. Uitzonderlijke kelders van maar liefst 132 m²! De woning is als volgt ingedeeld: inkom (kant Duivenlaan) met garage en fietsenberging, toilet. Op de eerste verdieping: ruime leefruimte en eethoek, keuken met berging en apart toilet. Op de tweede verdieping: 3 ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. Architectuur van Dominique Koch. Contacteer ons voor een bezoek. EPB nieuwbouw

Referentie nr.1737723
Slaapkamers3
Badkamers3
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan