Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 289m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8301 Duinbergen

€ 1.350.000,-

Ref: 1911684

te koop

Eén van de weinige villas te Duinbergen met zicht op zee!

Alleenstaande villa, prachtig gelegen te Duinbergen, op enkele stappen van de zee en de Royal Sailing Club en genietend van een zicht op de zee; de villa is ingedeeld in 2 appartementen: - op gelijkvloers en 1ste v: duplex-appartement van +/- 100 m² met woonkamer-overdekt terras- keuken-wasruimte, 3 slaapkamers en 1 badkamer; garage voor 2 wagens en 2 staanplaatsen, 2 kelders, zuidelijk gericht terras. - op de 2de v: mezzanine-appartement van +/- 50 m², met woonkamer (salon-eetplaats) , open keuken, slaapkamer en badkamer- terras met zeezicht. EPC: 446kWh/m² UC 1387908

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.1911684
Opp.ca. 318m²
Bruto grond opp.ca. 289m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers2
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 2
EPC446kWh/m²
Ref. EP(B)1387908
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan