Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 134m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.700.000,-

Ref: 2005872

te koop

LE MANOIR: nieuwbouw villaresidentie met zicht op zee

Prachtig appartement gelegen op de eerste verdieping in de prestigieuze nieuwbouwresidentie Le Manoir, op slechts 50 meter van de zeedijk in Duinbergen. Het appartement wordt afgewerkt met de fijnste materialen en geniet van prachtig terras met zeezicht. Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Prachtige leefruimte bestaande uit eetplaats en salon, volledig geïnstalleerde keuken met berging/wasplaats. Prachtige terrassen en zeezicht. Het appartement beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Privatieve kelderberging. Mogelijkheid tot aankoop van een garage in de residentie. Contacteer ons voor een bezoek aan het modelappartement. EPB in opmaak.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.2005872
Verdieping1
Opp.ca. 134m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
LiftJa
Onder BTW stelselJa
Verwarmingindividueel
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan