Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 438m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.490.000,-

Ref: 2040067

te koop

Sublieme open zichten op meer

Prachtige nieuwbouw koppelvilla, uiterst rustig gelegen op de mooiste plek in Duinenwater, aan de nieuwe golf met zicht op het meer. De villa beschikt over uitzonderlijke volumes (413 m²), wordt afgewerkt met uiterst kwalitatieve materialen en is voorzien van alle hedendaags comfort. Indeling: ruime inkomhal met toilet en vestiaire. Grote leefruimte bestaande uit eetkamer, volledig ingerichte keuken, prachtig salon. de leefruimte is omgeven door schitterende terrassen waarop men de hele dag van de zon kan genieten. Master bedroom met badkamer en inloopdressing, tweede en derde slaapkamer met elk een eigen douchekamer. Op de tweede verdieping: Twee ruime slaapkamers met badkamer. De villa is volledig onderkelderd. Kom langs en ontdek de vele troeven van deze unieke koppelvilla met zicht op het meer. (EPB 10876 - UC 12340-30390-233)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon golfGolf
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.2040067
Verdiepingen4
Opp.ca. 413m²
Bruto grond opp.ca. 438m²
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers5
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
BergingJa
WasplaatsJa
Onder BTW stelselJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)nieuwbouw
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan