Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon favorite

2048-DES NATIONS

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 2239716

Uitzonderlijk en exclusief nieuwbouwproject

Als enige makelaar van dit project stellen we graag het prestigieus en uitzonderlijk nieuwbouwproject voor op de Zeedijk in het Zoute. Betreffende het voormalige hotel Des Nations, tussen het Albertplein en het Driehoeksplein. Dit ‘contemporary’ topproject naar de hand van meesters-architecten Govaert & Vanhoutte met signatuur van Obumex, zal bestaan uit 11 appartementen met een oppervlakte van 135 tot 330 m² (exclusief de terrassen) en met een gevelbreedte tot maar liefst 12 meter! Het gelijkvloers zal een royale lobby bevatten en een private swimming pool, wellness en binnentuin. In de residentie zijn eveneens garageboxen te koop voor 1,2 of 3 wagens. Start afbraakwerken voor mei 2016. Wij nodigen u graag uit voor een presentatie van het project bij ons op kantoor.

Details

Gegevens
Typeappartement
Transactiete koop
Referentie2239716
Beschikbaar vanafbij oplevering
E-Peil-

Beschikbaarheid binnen dit project

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan