Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual

50% verkocht

Cambier De Nil icon favorite

1081 - DUIVELSPUT - GRAAF JANSDIJK

8300 Knokke-Heist

Vanaf € 649.000,-

Ref: 2302736

Prachtige woning in het oude Knokke

Prachtig project naar de hand van Piet Bailyu, bestaande uit 2 mooi afgewerkte woningen, centraal en toch rustig gelegen. Elke woning beschikt over 3/4 slpk, 2 bad/douchekamers, lichtrijke leefruimte en een ruime garage voor 2 wagens, een uitzonderlijk comfort. De woningen worden afgewerkt met de meest kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Een aanrader! Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. EPB in opmaak.

Details

Gegevens
Typehuis
Transactiete koop
Referentie2302736
Beschikbaar vanafbij oplevering
PrijsVanaf € 649.000,-
E-Peil-

Beschikbaarheid binnen dit project

TypeVerd.PrijsDetails

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan