Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 252m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 699.000,-

Ref: 2302752

te koop

1081 - DUIVELSPUT - GRAAF JANSDIJK

Prachtige nieuwbouwwoning, gelegen in het oude Knokke, genietend van mooie architectuur (Piet Bailyu) en hoogwaardige afwerkingsgraad. Indeling: inkom met vestiaire en toilet, lichtrijke leefruimte met salon en eetkamer, volledig geïnstalleerde keuken, berging. Mooie binnentuin met terras. Dubbele garagebox. Op de eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers, dressing. Apart toilet. Op de tweede verdieping polyvalente ruimte met tal van mogelijkheden, o.m. bureauruimte, fitness, extra slaapkamers, etc. De woning wordt afgewerkt met de meest hoogwaardige en kwaliteitsvolle materialn (mooie parketvloeren, ingemaakte kasten/dressing, binnenschilderwerken, spots en verlichting, prachtige keuken, etc.). Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. Een aanrader! EPB in opmaak.

Referentie nr.2302752
Opp.ca. 252m²
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers3
Badkamers2
TuinJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan