Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 95m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE-HEIST

€ 895.000,-

Ref: 3138462

te koop

Prachtig appartement met zicht op zee.

Op de Zeedijk, zéér goed gelegen en mooi ingericht appartement met prachtig zicht op zee op wandelafstand van het Rubensplein en de Casino. Indeling: inkom met toilet voor bezoekers, ruime living (25m²) met frontaal zeezicht, volledig ingerichte keuken met Miele toestellen, drie slaapkamers, één badkamer, één douchekamer, Privatieve kelder en gemeenschappelijke fietsenberging. Mogelijkheid tot aankoop van ruime garage in het gebouw aan 85.000.-€ EUR. EPC: 130 kWh/m² - UC: 594863. Hoogwaardige afwerking. Meubilair ter waarde van 65.000.-€ EUR inbegrepen in de verkoopprijs. Een bezoek waard.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3138462
Verdieping1
Verdiepingen1
Opp.ca. 95m²
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
ZwembadJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
BergingJa
LiftJa
Kadastraal inkomen€ 2119
Verwarmingindividueel gaskachels
Dubbel glasJa
EPC130kWh/m²
Ref. EP(B)594863
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close