Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 170m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 549.000,-

Ref: 3247911

te koop

Prachtig gerenoveerd huis met zonnige tuin in het centrum van Knokke op wandelafstand van het strand, het station en de winkels.

Prachtig gerenoveerd huis met zonnige tuin én 5 slaapkamers in het centrum van Knokke op wandelafstand van het strand, het station en de winkels. Indeling: gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet en vestiare - bureelruimte/fietsenberging/ slaapkamer - zonnige leefruimte uitgevend op het terras met ingerichte leefkeuken met Smegtoestel en berging meet aansluiting voor wasmachine en lavabo. eerste verdieping: 2 ruime slaapkamers met tegelvloer - ingerichte badkamer met ligbad en inloopdouche - toilet. Ruim zonneterras. tweede verdieping: 2 slaapkamers - inloopdouche - berging met cv-ketel (EPC: 138 kWh/m²jaar - UC: 1934759)

Referentie nr.3247911
Opp.ca. 178m²
Bruto grond opp.ca. 170m²
Oriëntatie terraszuidwesten
Slaapkamers5
Badkamers3
Verwarmingindividueel gas cv
EPC138kWh/m²
Ref. EP(B)1934759
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan