Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 553m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 895.000,-

Ref: 3353089

te koop

Villa met toffe afwerking, aangename terrassen en commerciële ligging

Ruime villa met tal van mogelijkheden op enkele stappen van de zeedijk te Duinbergen. De woning is opgesplitst in twee wooneenheden die verbonden zijn met elkaar via de garage. Het hoofdgebouw beschikt over volgende indeling: inkomhall, gastentoilet, ruime en lichtrijke living met zicht op het terras en de tuin, open ingerichte keuken, eetplaats, badkamer, garage, wasplaats, kelder. Eerste verdieping: 2 slaapkamers, zongericht terras, ingerichte badkamer. De tweede verdieping beschikt eveneens over 2 slaapkamers. Het bijgebouw is ingericht als bureelruimte en kan dienen als kangeroewoning. Boven de burelen is er een ruime slaapkamer met een ingerichte badkamer. Parkeerplaats voor de woning, gezellige tuin met tuinhuis. EPC: 244 KwH/UC1962891

Referentie nr.3353089
Verdiepingen3
Opp.ca. 286m²
Bruto grond opp.ca. 553m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 300m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
Kadastraal inkomen€ 1482
Verwarmingindividueel gas
EPC244kWh/m²
Ref. EP(B)1962891
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan