Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 140m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.495.000,-

Ref: 3399255

te koop

Prachtig appartement met ruime terrassen

Uitzonderlijk appartement in een kleine, nieuwe en exclusieve residentie op een topligging: rechtover het Dominicanenkerkje in het Oude Zoute en op slechts enkele stappen van de zee. Samenstelling : inkomhall met vestiaire en toilet. Woon- en eetkamer openend op zuidgericht terras. Volledig ingerichte keuken (Bulthaup). Hoofdslaapkamer met aansluitende badkamer. Tweede en derde slaapkamer. Ruime douchekamer. Tweede zeer ruim terras van 50m². Zeer hoge afwerkingsgraad: domotica, eiken parket, marmer, airco, screens,... Eigen kelder met wasmachine en droogkast. Mogelijkheid tot aankoop van dubbele garagebox in de residentie. EPC.: 100 kWh/m² - UC: 31043-G-2009_54/EP13037/A001/D01/SD006

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon golfGolf
Cambier De Nil - icon tennisTennis
Cambier De Nil - icon strandStrand
Cambier De Nil - icon bosBos
Referentie nr.3399255
Verdieping1
Verdiepingen3
Opp.ca. 140m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC100kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-2009_54/EP13037/A001/D01/SD006
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan