Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 447m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 4.490.000,-

Ref: 3429594

te koop

Schitterende Mezzanine 400m²

Uitzonderlijke mezzanine van 400m² en een voorgevel van 12m gelegen op de Zeedijk te Albertplage. Adembenemend uitzichten, frontaal zeezicht. In moderne residentie van 2015 "Royal Navy". Samenstelling: woonkamer / salon / living met uitzicht op de zee, open ingerichte keuken, Twee ruime terrassen aan de voorzijde en aan de Zuid kant, toilet, vestiaire, praktische berging. Masterbedroom met complete badkamer en dressing. Mezzanine: zithoek, bureau, drie slaapkamers, twee badkamers, dressing, extra berging. Kelder Mogelijkheid om garage in het gebouw te kopen. Uniek appartement. EPC: kwh/m²: E71 - UC: 31043-G-2007_EP02493/B067/D01/SD018​

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon tennisTennis
Cambier De Nil - icon strandStrand
Cambier De Nil - icon parkPark
Referentie nr.3429594
Verdieping7-8
Verdiepingen9
Opp.ca. 400m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 447m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Oriëntatie achtergevelzuid
Oriëntatie terraszuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TerrasJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC71kWh/m²
Ref. EP(B)UC: 31043-G-2007_EP02493/B067/D01/SD018
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan