Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 116m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.100.000,-

Ref: 3434408

te koop

7 meter zeezicht - brede gevel

Prachtig volledig luxueus gerenoveerd appartement op de Zeedijk Albertstrand, 8e verdieping, met uniek panoramisch zeezicht en 7m gevelbreedte ! woonkamer met terras, volledig ingerichte open keuken, wasberging, hall, WC, 3 slaapkamers, badkamer, douchekamer, zonneterras achter met uniek zicht op de polders, mogelijkheid tot aankoop ruime garagebox (met autostandplaats ervoor: vlak achter het gebouw gelegen). EPC - KWH 122 - 201802060002030675-1

Referentie nr.3434408
Verdieping8
Verdiepingen8
Opp.ca. 116m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC122kWh/m²
Ref. EP(B)201802060002030675-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan