Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 5
Cambier De Nil icon surface 1279m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 KNOKKE-ZOUTE

€ 4.435.000,-

Ref: 3436814

te koop

Volledige renovatie van een alleenstaande villa in het Zoute.

UITZONDERLIJKE renovatie van een alleenstaande villa, rustig gelegen op een terrein van +/- 13 a., in een zeer rustige laan, op enkele stappen van de Royal Zoute Tennis Club. Indeling: inkomhal, salon met open haard, open keuken ( aparatuur Viking) met family-room, bureau, aparte tv-hoek, 5 slaapkamers en 5 badkamers, dressing, berging, tv-hoek, sauna-ontspanningsruimte. Zuidelijk gericht terras en grote tuin met zwembad. Garage en staanplaatsen. Wijnkelder. Zolderruimte, B & O installatie- airco. EPC:218 - UC: 20180514-0002057796-2

Referentie nr.3436814
Verdiepingen2
Opp.ca. 369m²
Bruto grond opp.ca. 1279m²
Oriëntatie voorgevelzuid
Oriëntatie achtergevelnoord
Oriëntatie tuinzuidwesten
Oriëntatie terraszuidwesten
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers5
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
KelderJa
ZolderJa
BergingJa
WasplaatsJa
SaunaJa
Verwarmingindividueel gas
EPC218kWh/m²
Ref. EP(B)20180514-0002057796-2
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan