Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 125m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.485.000,-

Ref: 3437452

17aug.

Openhuis

14:30 - 16:30

te koop

Prachtig appartement in een recente residentie

Uniek appartement met panoramisch zeezicht en prachtige terrassen aan voorkant en achterkant op de 4de verdieping van nieuwbouwresidentie "Les Sables d'or" op de Zeedijk - Albertstrand. De residentie bestaat uit 8 appartementen. Indeling : inkom met vestiaire en toilet, keuken met eetplaats uitgevend op terras, aparte berging voor was en droogkast en proviant, living / zithoek uitgevend op terras met schitterende zichten op strand en zee. 3 dubbele slaapkamers met 2 ruime badkamers, apart toilet. Hoogwaardige afwerking, instapklaar, een bezoek waard. Fietsenberging. Super appartement op rustige ligging.Mogelijkheid dubbele garage aan te kopen in de residentie. (EPC 93.18 - UC 31043-G-2011-134/EP10939/A001/D01/SD005)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon golfGolf
Cambier De Nil - icon tennisTennis
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3437452
Verdieping4
Verdiepingen7
Opp.ca. 132m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 125m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC93kWh/m²
Ref. EP(B)31043 G 2011 134 EP10939/A001/D01/SD005
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan