Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 730m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 875.000,-

Ref: 3445585

te koop

residentiele buurt te Knokke rustig gelegen woning

Alleenstaande villa van 1996, volledig in orde, gelegen op een terrein van 730 m², in een rustige buurt, ten Zuiden van Knokke. Indeling: inkom (vestiaire-toilet-berging), ruime woonkamer met gas-haard (salon-eetplaats), aparte keuken, berging/wasruimte met douche. Strijkkamer-berging. 4 slaapkamers en 1 badkamer (mogelijkheid voor een bijk. badkamer te installeren). Ruime zolder (met verwarmings-installatie). Garage voor 2 wagens en meerdere parkeerplaatsen. Zuidelijk gericht terras en tuin. EPC 199 kWh/m² uc 20161227-0001921389-1.

Referentie nr.3445585
Verdiepingen2
Opp.ca. 270m²
Bruto grond opp.ca. 730m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 240m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers1
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
BergingJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 1765
Verwarmingindividueel gas cv
EPC199kWh/m²
Ref. EP(B)uc 20161227-0001921389-1.
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan