Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 200m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.495.000,-

Ref: 3463355

te koop

Nordic

Cambier De Nil stelt u met trots voor: Luxueus nieuw project met frontaal zeezicht op toplocatie. Prachtige Mezzanine, met frontaal zeezicht en 8,50 m (!) gevelbreedte en groot erras. Zeer royale leefruimte met volledig uitgeruste keuken, eetplaats, zithoek en bureau. 4 ruime kamers + 3 badkamers. Alle appartementen kunnen qua indeling aangepast worden naar de wensen van de koper. Mogelijkheid om een enkele of dubbele garagebox aan te kopen in de residentie. Le Nordic staat garant voor kwaliteit en een duurzame investering. Elk beschikbaar appartement is dan ook uniek qua indeling en gevoel. De royale oppervlaktes, grote raampartijen, luxueuze afwerking, duurzame materialen, aangename terrassen, staanplaatsen in het gebouw,... maken dit project tot een zeldzame parel op de zeedijk. Voor meer info, contacteer vrijblijvend ons kantoor.

Referentie nr.3463355
Verdieping7
Opp.ca. 200m²
Slaapkamers4
Badkamers4
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan