Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 170m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.550.000,-

Ref: 3491905

te koop

Luxueus gerenoveerd triplex appartement (156 m²) Albertstrand naast Casino

Zéér mooi gerenoveerd penthouse - triplex appartement van 156 m² met ruime terrassen gelegen te hoogte van Albertstrand in Knokke. Prachtige zichten op zowel de zee als het hinterland - op het Zuiden. Indeling: niveau 1: inkomhal met vestaire en toilet, living met grote schuiframen die uitgeven op het terras met zeezicht, ruime keuken met eetplaats die toegang heeft tot het zuidgericht terras, berging. niveau 2: master slaapkamer met zeezicht, dressing en badkamer (ligbad, dubbele lavabo en toilet), tweede slaapkamer met eigen douchekamer, afzonderlijk toilet. Met ingemaakte kasten in beide slaapkamers. niveau 3: derde ruime slaapkamer en ingemaakte kasten, met douchekamer (dubbele lavabo, douche en toilet) Fietsenberging en kelder (-2) in de residentie. Mogelijkheid tot aankopen van een staanplaats (makkelijk toegankelijk) in de residentie. EPC 172 - UC 20120928-0001217714-00000004-0

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3491905
Verdieping8
Verdiepingen8
Opp.ca. 156m²
Bruto grond opp.ca. 170m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 170m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC172kWh/m²
Ref. EP(B)1217714
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan