Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 988m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 KNOKKE-ZOUTE

€ 4.750.000,-

Ref: 3492152

te koop

Nieuwbouwvilla gelegen op een uiterst rustige ligging in hartje Zoute

Nieuwbouw villa, zeer rustig gelegen in hartje Zoute, op een terrein van +/- 1.000 m², op wandelafstand van de "Royal Zoute Tennis Club" en de "Approach Golf", het strand, de zee en de talrijke boetieks van de Kustlaan. Samenstelling: inkom met prestigieuze traphal, vestaire en toilet, lift op 4 niveau's, woonkamer (salon-eetplaats), 2de salon of bureau, keuken- family-room, wasruimte- berging; op 1ste v: 2 zeer ruime slaapkamers met salon en dressing en eigen badkamer + zuidelijk gericht terras; Op 2de v : 3 ruime slaapkamers met 2 badkamers Garage voor 4 wagens, staanplaatsen voor 4 wagens. Zuidelijk gericht terras en tuin met zwembad. Meerdere bergingen in de kelderverdieping, met ruimte voor o.a. wijnkelder, wasruimte, fitness-wellness, home cinema, etc...(222m²) EPB 88.10 kwh/m² uc 31043-G-2013-121/EP07996/A001/D01/SD001

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Cambier De Nil - icon bosBos
Cambier De Nil - icon parkPark
Referentie nr.3492152
Verdiepingen2
Opp.ca. 491m²
Bruto grond opp.ca. 988m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 500m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
ZwembadJa
GaragesJa, 4
Parkings (binnen)Ja, 4
KelderJa
BergingJa
WasplaatsJa
WijnkelderJa
Onder BTW stelselJa
Verwarmingindividueel gas
EPC881kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-2013-121/EP07996/A001/D01/SD001
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan