Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 140m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE

€ 1.795.000,-

Ref: 3495952

te koop

Ruim hoekappartement op de zeedijk te Albertstrand.

Prachtig en ruim hoekappartement met een diepte van 23m en een oppervlakte van 138 m² (7de v) met schitterend terras (60m²), met zeer mooi zijdelings zeezicht, op de Zeedijk in een standigvolle residentie, op enkele stappen van het Casino en het Rubensplein. Samenstelling: inkomhal met vestiaire en toilet, ruime living met eetkamer uitgevend op groot zonneterras (60m²), ingerichte half open keuken, in totaal 3 slaapkamers. Masterbedroom voorzien van ingemaakte kasten en badkamer, uitgevend op het zonneterras achteraan. Twee volwaardige slaapkamers elk voorzien van hun eigen douchekamer. Extra praktische berging toegangkelijk via terras en via hall / lift. Uniek appartement ! Privatieve kelder op gelijkvloersniveau. EPC 276 - UC 20140913-0001660207-00000002-8

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3495952
Verdieping7
Verdiepingen8
Opp.ca. 140m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Oriëntatie achtergevelzuid
Oriëntatie terraszuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
BergingJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC276kWh/m²
Ref. EP(B)UC 1660207
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan