Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 6
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 1972m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 3512970

te koop

Nieuwbouwvilla op terrein van 2000 m² nabij het Dominicanenkerkje - garage voor 10 wagens

Exclusieve verkoop van een nieuwbouw-villa, gelegen op een prachtig perceel van bijna 2.000 m², in hartje Zoute, op wandelafstand van het Dominikanenkerje, de Tennis Club en het bos. Indeling: inkom met vestaire en toilet, open leefruimte met ruime zithoek met open haard, eetkamer, volledig uitgerustte open keuken, bijkeuken/ wasplaats met extra douche, bureau. Op de verdieping: 4 dubbele slaapkamers waarvan 1 master met prachtige dressing en luxueuze badkamer (bad, dubbele lavabo, douche, afzonderlijk toilet). Op de tweede verdieping: twee extra slaapkamers met douchekamer en afzonderlijk toilet, zolder. De villa is volledig onderkelderd met o.a. garage voor 10 wagens/ polyvalente ruimte, wijnkelder, verschillende bergingen. Prachtig tuin met perfecte zonneoriëntatie. Instapklare villa voorzien van domoticasysteem, airco, lift op drie niveaus, autolift, garage op gelijkvloers met aparte toegang voor golfkar. EPC 130 - UC 34043-G-2016-522/EP14854/A001/D01/SD001

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon bosBos
Referentie nr.3512970
Verdiepingen4
Opp.ca. 649m²
Bruto grond opp.ca. 1972m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Oriëntatie achtergevelzuid
Oriëntatie tuinzuid
Oriëntatie terraszuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers6
Badkamers4
KeukenJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 10
KelderJa
ZolderJa
BergingJa
WasplaatsJa
WijnkelderJa
Onder BTW stelselJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan