Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 193m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 975.000,-

Ref: 3517451

te koop

Prachtige woning nabij de Kalfmolen

Zeer aangename woning met veel lichtinval, gelegen op enkele stappen van de molen, nabij de Magere Schorre en de Boslaan. Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, mooie brede leefruimte bestaande uit zit- en eethoek beiden uitgevend op het zonneterras en de gezellige tuin, afzonderlijke keuken volledig uitgerust, berging. Op de verdieping: master bedroom met badkamer en afzonderlijke dressing, tweede en derde slaapkamer met gezamenlijke douchekamer, op de tweede verdieping: grote polyvalenteruimte vrij in te vullen (bureel, slaapkamer, speelzolder, lounge, ...) met eigen douchekamer. Garage. Zeker een bezoek waard! EPC 182 UC: 20120320-0001071644-00000001-6

Referentie nr.3517451
Verdiepingen2
Opp.ca. 218m²
Bruto grond opp.ca. 193m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 218m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Oriëntatie terraszuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
Kadastraal inkomen€ 1095
Verwarmingindividueel gas cv
EPC182kWh/m²
Ref. EP(B)20120320-0001071644-00000001-6
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan