Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 5
Cambier De Nil icon surface 1081m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.600.000,-

Ref: 3569944

te koop

Prachtige eigendom op enkele stappen van de Royal Zoute Golf Club

Prachtige eigendom met veel lichtinval op enkele stappen van de Royal Zoute Golf Club en het Dominicanen kerkje. Gelegen in een privatieve dreef in het Zoute. Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, ruime living en eetkamer, keuken, slaapkamer op de gelijkvloerse verdieping met badkamer, berging, waslokaal. Op de eerste verdieping: master bedroom met zijn badkamer en nog 3 andere ruime slaapkamers met 3 badkamers. Overal ingemaakte kasten. Garage voor 2 wagens en verschillende staanplaatsen. Zeldzame ligging, absolute rust! EPC 241 - UC 20180704-0002073352-1

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Cambier De Nil - icon bosBos
Referentie nr.3569944
Verdiepingen2
Opp.ca. 272m²
Bruto grond opp.ca. 1081m²
Oriëntatie tuinzuid
Oriëntatie terraszuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers5
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
BergingJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
EPC241kWh/m²
Ref. EP(B)20180704-0002073352-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan