Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 95m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.220.000,-

Ref: 3591997

te koop

Prachtig hoekappartement aan de zuidkant van de wandeldijk

Subliem afgewerkt hoek-appartement, top gelegen op de zuidkant van de wandeldijk. Samenstelling: Inkomhal met vestiaire, apart toilet. Lichtrijke en zeer smaakvolle woonkamer met grote raampartijen en heerlijk zicht! Aanpalend een zuidgericht terras en tuin met open zicht. Een moderne open keuken voorzien van alle toestellen en uitgekiende materialen. 2 Volwaardige slaapkamers met ingemaakte kasten en elk een eigen douchekamer. solarium Mogelijkheid tot aankoop van een box in de residentie. Fietsenberging en private kelder. Conciërge in het gebouw voor een perfecte organisatie en veiligheid. Recente vernieuwing van gevel en inkomhall.

Referentie nr.3591997
Verdiepingen4
Opp.ca. 95m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC246kWh/m²
Ref. EP(B)1993557
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan