Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 11
Cambier De Nil icon bathroom 11
Cambier De Nil icon surface 671m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 3621625

te koop

Duinbergen villa met veel mogelijkheden

Uitzonderlijke villa op het hoogste punt van Duinbergen met panoramische zichten. De villa bevindt zich in een paadje zeer rustig gelegen op enkele passen van het strand en is momenteel ingericht als hotel. Indeling: Op de gelijkvloers verdieping: ruime en zongerichte veranda met toegang tot de woonkamer (momenteel ingericht als ontbijt- en zitruimte), hall (momenteel ingericht als onthaal), afzonderlijke keuken, ruime bureau, berging, toilet, er zijn 2 gastenkamers met elk een eigen badkamer. Op de eerste verdieping bevinden er zich 6 gastenkamers met privatieve badkamers. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 kamers met privatieve badkamers. In de benedenverdieping bevinden zich de technische ruimtes (elektriciteit, wasmachine, droogkast,..) en werd een privé woongelegenheid met ruime badkamer en privatief terras gecreëerd. Aanpalend is er tevens een ruime berging voor het plaatsen van de fietsen. De villa beschikt over een ruim zuidgericht terras met prachtig panoramische zichten over het hinterland. Unieke aanbieding op een topligging te Duinbergen.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3621625
Verdiepingen2
Bruto grond opp.ca. 671m²
Oriëntatie tuinzuid
Oriëntatie terraszuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers11
Badkamers11
KeukenJa
TuinJa
KelderJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan