Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 9
Cambier De Nil icon bathroom 7
Cambier De Nil icon surface 1540m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 3653458

te koop

Verscholen in een paadje

Recente villa, discreet verscholen in een paadje, op een terrein van 1.540 m², te hartje Zoute, dit op enkele stappen van het bos en het Dominikanen kerkje. Een zeldzaam dossier waar ruimte, kwaliteit, luxe en de toplocatie centraal staan. Indeling: ruime woonkamers (salon open haard-eetplaats), keuken family-room, bijkeuken, 9 slaapkamers en 7 badkamers. Prachtige tuin met zwembad, terrassen. (poolhouse). Volledig bemeubeld. Garage voor 5 wagens en meerdere staanplaatsen. Kelders, met o.a. wijn, wasruimte, berging, cinema, sauna fitness, etc Villa Haute Couture, in een sprookjesachtige omgeving - absoluut uniek. - Te bezoeken! EPC 112 kwh/m² 31043-G-2006-403/EP01773/A001/D01/SD001.

Referentie nr.3653458
Bruto grond opp.ca. 1540m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers9
Badkamers7
TuinJa
Kadastraal inkomen€ 5359
EPC112kWh/m²
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan