Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 3410m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE-HEIST

€ 979.000,-

Ref: 3674524

te koop

Zéér mooi 3 slpk appartement met ruime terrassen, centraal gelegen.

Zéér aangenaam appartement met ruime terrassen centraal gelegen op het Van Bunnenplein, naast de Zeedijk en de winkels van de Lippenslaan. Indeling : inkom met vestiaire en toilet, ruime eetkamer met living uitgevend op terras, volledig ingerichte open keuken uitgevend op terras (50m²) achteraan. Drie dubbele slaapkamers waarvan één met complete badkamer ook uitgevend op terras, de tweede slaapkamer met douche en wastafel, ook uitgevend op terras en de derde slaapkamer met terras naar het plein en douchekamer. Overal praktische ingemaakte kasten. Aparte berging en berging met was en droogkast. Inbegrepen volledig meubilair van "Scapa Home Collection". Privatieve kelder. Absoluut een bezoek waard. (EPC 137kWh/m² - UC 20170302.0001939257.1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3674524
Verdieping1
Verdiepingen13
Opp.ca. 118m²
Bruto grond opp.ca. 3410m²
Oriëntatie achtergevelwest
Oriëntatie terrasoost
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC137kWh/m²
Ref. EP(B)20170302.0001939257.1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan