Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 115m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.395.000,-

Ref: 3691470

te koop

Frontaal zeezicht voor dit 3 slpk app met mog parking in de residentie

Aangenaam appartement in standingvol gebouw gelegen op de zeedijk te Knokke en genietend van frontaal zeezicht, met hoge ramen. Bestaat uit: inkom met vestiaire en toilet, ruime woonkamer met zeezicht, volledig ingerichte half-open keuken, 3 slaapkamers die allen uitgeven op zonneterras zuidgericht (8m²), 1 complete badkamer en 1 douche kamer, overal praktische ingemaakte kasten in gans het appartement. MOGELIJKHEID om garage aan te kopen in het gebouw. Privatieve kelder en fietsenberging. (EPC 126 - UC 20180910.0002089412.9) Concierge in de residentie. Vooraan en achteraan rolluiken. Absoluut een bezoek waard.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3691470
Verdieping7
Verdiepingen7
Opp.ca. 115m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC126kWh/m²
Ref. EP(B)20180910.0002089.412.9
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan