Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 205m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.750.000,-

Ref: 3699509

te koop

Ruim appartment aan het Albertplein

Klassevol viergevel appartement in hartje Zoute op enkele stappen van de zeedijk en het Albertplein. Indeling: inkom met apart toilet; zeer grote en lichtrijke living met open haard; ruime eetkamer; keuken met ontbijthoek en bijkeuken; master bedroom met dressing en badkamer; tweede slaapkamer met douchekamer; derde slaapkamer met douchekamer. Mogelijkheid tot aankoop van twee staanplaatsen in de residentie. Twijfel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor een bezoek! EPC 196 - UC 20190129-0002127755 -RES -1

Referentie nr.3699509
Verdieping1
Verdiepingen3
Opp.ca. 205m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
Parkings (binnen)Ja, 2
LiftJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC196kWh/m²
Ref. EP(B)20190129-0002127755 -RES - 1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan