Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 100m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.295.000,-

Ref: 3700749

te koop

Subliem appartement

Droomappartement met topafwerking en sublieme locatie tussen het Lichttorenplein en het Alberplein. U geniet ten volle van het brede zeezicht (+/- 6m) in deze kleine en standingvolle residentie (1 appartement per verdiep). Indeling: inkom met vestiaire en toilet, leefruimte met ingerichte open keuken, ruime zithoek met balkon. 2 slaapkamers met 2 douchekamers die uitgeven op zonneterras (met berging) aparte slaaphoek of mogelijkheid tot bureau (open ruimte). Fietsenstalling + kelder aanwezig . Mogelijkheid om parking te huren of te kopen onder het Lichttorenplein. (EPC 147 - UC 20180409.0002048354.1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3700749
Verdieping3
Verdiepingen7
Opp.ca. 100m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Oriëntatie terraszuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC147kWh/m²
Ref. EP(B)20180409.0002048354.1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan