Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 117m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.595.000,-

Ref: 3704327

te koop

Prachtig nieuwbouwappartement met 6m gevel

Dit prachtig nieuwbouwproject Residentie Midan, gelegen op de Zeedijk, aan het Rubensplein bestaat uit 16 appartementen van 117m² tot 213m² met frontaal zeezicht en een gevelbreedte van 6,5 m. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping met een opp van 117 m² bewoonbaar en een terras vooraan en achteraan van 15m² . Indeling: inkom (vest. & toilet), salon et eetplaats met zeezicht, volledig ingerichte keuken, 3 slaapkamers met 1 badkamer en 1 douchekamer, ruime terrassen. Hoge afwerkingsgraad. Meubels inbegrepen in de prijs. Bovendien heeft elk appartement de mogelijkheid tot aankoop van een garage in het gebouw, een uitzonderlijk comfort op deze topligging.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3704327
Verdieping1
Verdiepingen10
Opp.ca. 117m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 117m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Oriëntatie achtergevelzuid
Oriëntatie terraszuid
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers3
Badkamers2
TerrasJa
GaragesJa, 1
LiftJa
Onder BTW stelselJa
Verwarmingindividueel gaskachels
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan