Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 117m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.350.000,-

Ref: 3717027

te koop

Appartement met frontaal zeezicht

In de voorname residentie Astoria, een zéér mooi appartement met frontaal zeezicht. Indeling: inkomhal, open keuken met praktische berging, zéér ruime living / salon. Parketvloer in het volledige appartement alsook bergruimte en ingemaakte kasten, toilet voor bezoekers. In totaal 3 mooie slaapkamers, telkens voor dubbele bedden, een complete badkamer met dubbele lavabo, toilet, ligbad, en nog een extra douchekamer. Mogelijk aankoop of huur van een dubbele garage in de residentie. Hoogwaardige afwerking - instapklaar. (EPC 99 kwh(m²/jaar - UC 20190127.0002127266.RES.1) Absoluut een bezoek waard.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3717027
Verdieping1
Opp.ca. 117m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 1923
Dubbel glasJa
EPC99kWh/m²
Ref. EP(B)20190127.0002127266.RES.1)
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan