Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 2940m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

4524 JS Sint-Anna-Termuiden

€ 639.000,-

Ref: 3723124

te koop

Monumentale hoeve met prachtige verzichten

Monumentale hoeve te koop met prachtige verzichten waarbij de historische details bewaard zijn gebleven. Indeling: inkom, ruime en lichtrijke woonkamer met open haard en authentieke schuiframen met vakverdeling, aangename en uitgeruste keuken met openslaande tuindeuren naar het prachtige terras die uitgeeft op de prachtige tuin, bergruimte, slaapkamer 1 met badkamer (ligbad, douche, dubbele lavabo, toilet en vaste kasten) en suite, washok en grote inpandige garage. Op de eerste verdieping vinden we slaapkamer 2 met badkamer (douche, wastafel met meubel en toilet), alsook een zeer grote zolderruimte die verder ingedeeld kan worden. Interesse in dit prachtig pand? Twijfel niet ons vrijblijvend te contacteren!

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon bosBos
Cambier De Nil - icon parkPark
Referentie nr.3723124
Opp.ca. 193m²
Bruto grond opp.ca. 2940m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 2940m²
Beschikbaarheidonmiddellijk
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
ZolderJa
BergingJa
WasplaatsJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan