Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 150m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE-HEIST

€ 1.895.000,-

Ref: 3750063

te koop

Uitzonderlijk breed appartement met zeezicht

Ruim appartement frontaal zeezicht en 8.15m gevelbreedte, gelegen in een residentie op de Zeedijk, ter hoogte van het Driehoeksplein. Indeling: ruime inkom met vestiaire en toilet, leefruimte (zithoek - eetkamer) met frontaal zeezicht en terras, keuken, berging, 4 slaapkamers waarvan 1 met een Zuidgericht terras, 1 badkamer en 1 douchekamer. Kelder. Fietsenlokaal. Garagebox aan het gebouw mogelijk om aan te kopen. Mogelijkheid van een garage in de omgeving. EPC 135 - UC 20190511-0002159013-RES-1

Referentie nr.3750063
Verdieping4
Verdiepingen7
Opp.ca. 150m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers2
KeukenJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
Verwarmingindividueel oliekachels
EPC135kWh/m²
Ref. EP(B)201090511-0002159013-res-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan