Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 300m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.825.000,-

Ref: 3752207

te koop

Unieke villa in Duinbergen

Absoluut een bezoek waard : op de hoogste locatie in Duinbergen zéér mooi gelegen alleenstaande villa met zicht op zee vooraan en achteraan zicht op de villa's en Duinenwater. Lichtrijk, overal ramen en zonnig. Indeling: inkom met vestiaire en toilet. Living met veel lichtinval en ruimte, eetplaats met oven en compleet ingerichte open keuken (gasvuur Lacanche) uitgevend op terras vooraan met zeezicht en een terras achteraan op het Zuiden. Op de eerste verdieping : slaapkamer 1.masterbedroom met dressing, en complete badkamer met bad/jacuzzi, toilet, terras. Slaapkamer 2 met complete douchekamer en terras met mooi en verzicht op de villa's in Duinbergen. Verdieping 2: 3 slaapkamers en nog uitbreidings mogelijkheden voor extra sanitair. Kelderverdieping: sauna met aansluitend douche, wijnkelder, grote wasplaats/buanderie en ruime garage. Absoluut een bezoek waard. EPC: 574 kWh/m² 201903310002146527RES1

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Cambier De Nil - icon bosBos
Referentie nr.3752207
Verdiepingen2
Opp.ca. 375m²
Bruto grond opp.ca. 300m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Oriëntatie tuinzuid
Oriëntatie terraszuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
BergingJa
WasplaatsJa
WijnkelderJa
SaunaJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC574kWh/m²
Ref. EP(B)201903310002146527RES1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan