Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 109m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 515.000,-

Ref: 3756378

te koop

2 slpk appartement volledig gemeubileerd "Scapa Home", centraal gelegen.

Centraal gelegen appartement met uitzonderlijke afwerking, gelegen in de winkelstraat van de Lippenslaan, tussen de Zoutelaan en de Dumortierlaan. Aangenaam 2 slaapkamer appartement, instapklaar met inbegrepen meubilair van Scapa Home. Indeling : inkom, toilet, vestiaire, eetplaats / living, zithoek en bureel met veel lichtinval, praktisch ingerichte open keuken (met Miele toestellen), één slaapkamer met dubbel bed en ingemaakte kasten, was en droogkast, de tweede slaapkamer heeft een dubbel bed en een stapelbed (logies voor 2 volwassenen en 2 kids) Aan de slaapkamer is er een terras op het westen. Overal parket. Eén complete douchekamer (douche, wastafel en toilet), en apart toilet voor bezoekers. Privatieve kelder. Hoogwaardige afwerking. Absoluut een bezoek waard ! (EPC 178 kWh/m² - UC 1650943)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3756378
Verdieping5
Verdiepingen8
Opp.ca. 87m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 109m²
Oriëntatie voorgeveloost
Oriëntatie achtergevelwest
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
KelderJa
BergingJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC105kWh/m²
Ref. EP(B)1926516
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan