Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 140m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 945.000,-

Ref: 3756746

te koop

Duplex 140m² gelegen in de Parmentierlaan

Hoogwaardige afwerking voor dit ruim duplex appartement, goed gelegen in de Paul Parmentierlaan dicht bij de Zeedijk. Indeling : inkomhal met moderne smeedijzeren deur, compleet ingerichte keuken (met microgolf en oven merk Miele, corian werkblad, kraan met gefilterd water), ruime living / eetplaats met open haard uitgevend op terras. Masterbedroom met praktische dressing. Op de gelijkvloers verdieping berging met wasmachine en droogkast, apart toilet en douchekamer, twee slaapkamers met ingemaakte kasten, rechtstreeks toegang van het appartement naar de dubbele garagebox. Prijs garage : 100.000.-€ EPC 77,66 - UC 31043-G-2015.24/EP02311/A001/D01/SD001. Zeker een bezoek waard - Appartement full option.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3756746
Verdieping2
Verdiepingen8
Opp.ca. 125m²
Bruto grond opp.ca. 140m²
Oriëntatie voorgeveloost
Oriëntatie achtergevelwest
Oriëntatie terraswest
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers1
KeukenJa
GaragesJa, 2
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC78kWh/m²
Ref. EP(B)1633059
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan