Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 346m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 995.000,-

Ref: 3766897

te koop

Duinbergen : prachtig ingerichte woning op wandelafstand van het strand

Ruime 3 gevel villa in Duinbergen. Zuid-west gelegen, zéér zonnig en op wandelafstand van het strand. Indeling: inkomhall met vestiaire en toilet, ruime leefruimte (salon en eetkamer) uitgevend op zonneterras pal op het Zuiden, compleet ingerichte keuken (Miele toestellen) met rechtstreekse toegang naar terras. Op de eerste verdieping : drie ruime slaapkamers, en één complete badkamer, plus twee douchekamers. Op de tweede verdieping : twee volwaardige slaapkamers en één douchekamer. Volledig onderkelderde villa met praktische wasplaats, berging, wijnkelder en dubbele garage.Instapklaar, inbegrepen in de verkoopprijs de meubels by Scapa Home Collection. Absoluuut een bezoek waard. (EPC 225 kWm² - UC 20171127-0002014121-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Cambier De Nil - icon bosBos
Referentie nr.3766897
Verdiepingen2
Opp.ca. 318m²
Bruto grond opp.ca. 346m²
Oriëntatie voorgevelnoordwesten
Oriëntatie achtergevelzuid
Oriëntatie tuinzuidwesten
Oriëntatie terraszuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 2
Parkings (binnen)Ja, 2
KelderJa
BergingJa
WasplaatsJa
WijnkelderJa
Verwarmingindividueel gas
EPC225kWh/m²
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan