Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 580m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8301 Knokke-Heist Heistaan-Zee

€ 1.185.000,-

Ref: 3782054

te koop

Alleenstaande villa in een rustige en residentiële wijk

Prachtige alleenstaande villa gelegen in een rustige en residentiële wijk, op slechts enkele minuutjes fietsen van de zeedijk. Indeling: Gelijkvloers: Inkom met vestiare, ruime living met gashaard, aparte keuken met ontbijthoek, kamer op het gelijkvloers met badkamer (bad, douche en 2 lavabo's) en dressing. Het gelijkvloers kan gemakkelijk worden aangepast voor bv. vrije beroepen of kantoorruimte. 1ste verdiep: 3 slaapkamers waarvan een zeer ruime master met ingemaakte kasten en dressing, badkamer (douche en 2 lavabo's). Apart wc op de nachthal. 2de verdieping: vijfde slaapkamer en een douchekamer. Verschillende ingemaakte kasten in de nachthal. Mooi tuinhuis voor fietsen en berging, terras. Verschillende staanplaatsen voor auto's. (EPC: 228 - UC: 20121005-0001222155-00000001-9)

Referentie nr.3782054
Verdiepingen3
Opp.ca. 285m²
Bruto grond opp.ca. 580m²
Oriëntatie voorgevelwest
Oriëntatie achtergevelzuid
Oriëntatie tuinzuidwesten
Oriëntatie terraszuidwesten
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
BergingJa
WasplaatsJa
CarportJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC228kWh/m²
Ref. EP(B)20121005-0001222155-00000001-9
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan