Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 6
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 1485m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.795.000,-

Ref: 3782323

te koop

Prachtige alleenstaande villa in een residentiële buurt

Mooi en rustig gelegen villa omgeven door groen in een residentiële buurt. Indeling: royale inkomhall met apart toilet. Lichtrijke woonkamer bestaande uit een gezellige zithoek met open haard en eetplaats, dat alles met uitzicht op de prachtige tuin. Landelijke keuken met eetplaats, aansluitend de bijkeuken, wasplaats en dubbele garage.Op het eerste verdiep: nachthall met apart toilet. Masterbedroom met dressing en badkamer. 4 ruime slaapkamers en een 5de kleinere slaapkamer. Tweede, volwaardige badkamers. Op het tweede verdiep: ruime slaapkamer en zolderruimte. Ruime, aangelegde tuin (zuidwest georienteerd) met verwarmd zwembad en poolhouse met sauna. Zeker een bezoek waard ! EPC: 140 kwh/m2 uc 2130307

Referentie nr.3782323
Verdiepingen2
Opp.ca. 387m²
Bruto grond opp.ca. 1485m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers6
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
ZwembadJa
Parkings (binnen)Ja, 2
Verwarmingindividueel gas cv
EPC140kWh/m²
Ref. EP(B)2130307
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan