Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 475m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.965.000,-

Ref: 3793726

te koop

prachtige woning op wandelafstand van de winkels

Sublieme koppelvilla met opmerkelijk veel oog voor detail gerealiseerd in samenwerking met Architect Hans De Keyser. Deze woning is zeer centraal gelegen met winkels op wandelafstand. Indeling : inkomhal, vestiaire, gastentoilet, ruime living met minimal windows, open keuken met Miele toestellen en wondermooie natuursteenblad met een aansluitende eetkamer. 1e verdieping : Masterbedroom met superbe zicht op het charmant pleintje, met dressing & badkamer, slaapkamer 2 met ruime dressing en douchekamer. 2e verdieping : slaapkamer 3 & slaapkamer 4 met douchekamer, apart toilet, + polyvalente ruimte die kan gebruikt worden als bureau, wasruimte + strijkruimte, extra kinderkamer, etc… EPC : 217 kwh - UC 2011713

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3793726
Verdiepingen2
Opp.ca. 261m²
Bruto grond opp.ca. 475m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC217kWh/m²
Ref. EP(B)2011713
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan