Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 180m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE-ZOUTE

€ 2.100.000,-

Ref: 3798087

te koop

Topligging, 5 slpk, terrassen, prachtige zichten, zee en zon

Exclusief dakappartement met open zicht op plein en met zeezicht, centraal gelegen op het Albertplein. Dit zeer zonnig appartement ligt op enkele passen van de voorname Kustlaan en kijkt uit op het Albertplein in het Zoute. Indeling: ruime inkom met vestiaire en toilet, zeer moderne eetkamer/living/woonkamer met zonnig terras, luxe keuken, twee slaapkamers met telkens douche (lavabo en toilet), uitgevend op terras achteraan. Op de verdieping: twee slaapkamers met bijkomende slaapkamer en twee douches (telkens douche, lavabo en toilet), praktische wasplaats en berging. Privatieve fietsenberging met lift en privatieve kelder in het gebouw. Garagebox in de nabijheid voor grote wagen. Topligging. (EPC 135 - UC 20160401-0001849480-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon golfGolf
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3798087
Verdieping8
Verdiepingen8
Opp.ca. 180m²
Oriëntatie voorgevelwest
Oriëntatie achtergeveloost
Beschikbaarheidin onderling overleg
Slaapkamers5
Badkamers4
KeukenJa
TerrasJa
ZwembadJa
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC135kWh/m²
Ref. EP(B)20160401-0001849480-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan