Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 1280m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.885.000,-

Ref: 3799415

te koop

Alleenstaande villa in het Zoute gelegen - interessante voorwaarden

Alleenstaande villa op een mooi perceel van bijna 1300 m². Indeling: ruime inkomhal met enorm veel lichtinval met vestiaire en gastentoilet, salon met gashaard, eetkamer aansluitend op de volledig uitgeruste keuken, aparte tv-hoek, douche-/wellnesruimte. 1ste verdieping: master bedroom met badkamer (bad, 2 lavabo's, toilet) en nog 3 dubbele slaapkamers met 2 badkamers. Zeer ruime 2de verdieping met een multifunctionele ruimte met een extra kamer - zeer veel mogelijkheden (extra kamers - bureau - appartement voor nanny of conciërge,...). Kelder en wijnkelder, dubbele garage, meerdere staanplaatsen buiten. Zeer aangename en volledig zuid georiënteerde tuin. EPC 168 - UC 20101012-0000662727-00000005-7

Referentie nr.3799415
Verdiepingen22
Opp.ca. 408m²
Bruto grond opp.ca. 1280m²
Beschikbaarheidonmiddellijk
Slaapkamers5
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
Parkings (binnen)Ja, 2
Kadastraal inkomen€ 3827
Verwarmingindividueel gas cv
EPC168kWh/m²
Ref. EP(B)20101012-0000662727-00000005-7
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan