Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 81m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 845.000,-

Ref: 3799547

te koop

Mooiste zicht vanaf Rubensplein, zonnekant

Hoogwaardige afwerking voor dit vakantie-appartement gelegen op de Zeedijk / Rubensplein met het mooiste zicht over gans het Albertstrand en vanaf de middag veel zon. Alle smaakvolle meubels van "Scapa Home Collection" zijn inbegrepen. Indeling: Ingerichte keuken met Miele toestellen, zéér klare living/salon met de mooiste zichten op zee. Logies voor 6 personen, in totaal twee slaapkamers, met telkens dubbele bedden en praktische ingemaakte kasten, in de grootste kamer ook twee stapelbedden voor de kids. Complete badkamer met ligbad, dubbele lavabo, toilet en extra douchekamer. Privatieve kelder. Fietsenberging. Mogelijkheid huren of kopen van garage onder het Rubensplein. (EPC 107 kWh/m² - UC 1005274)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3799547
Verdieping3
Verdiepingen8
Opp.ca. 81m²
Oriëntatie voorgevelwest
Oriëntatie achtergeveloost
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 1620
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC107kWh/m²
Ref. EP(B)1005274
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan