Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 1260m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 3803705

te koop

Villa op prachtig perceel

Te renoveren villa (renovatieplannen inbegrepen) nabij de Magere Schorre op een magnifiek terrein van 1.260 m². Huidige indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, zeer ruime woonkamer, living, eetkamer met grote keuken, berging. Al de ruimtes geven uit op de volledig zuid-georiënteerde tuin. Nachthal met 3 kamers en een grote badkamer. 1ste verdiep: studio met keuken en douchekamer, zeer grote zolder die volledig ingericht kan worden tot meerdere kamers en badkamers. Dubbele inpandige garage en mogelijkheid om een zwembad te plaatsen. Woning met zeer veel mogelijkheden. EPC: 276kwh/m² - UC: 20180815-0002082594-1

Referentie nr.3803705
Verdiepingen2
Bruto grond opp.ca. 1260m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Oriëntatie terraszuidwesten
Slaapkamers4
Badkamers2
TerrasJa
GaragesJa, 2
EPC276kWh/m²
Ref. EP(B)20180815-0002082594-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan