Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 1500m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 3808431

te koop

Magnifieke en recente villa in hartje Zoute

Magnifieke recente villa gelegen te Knokke-Zoute, langs een aangename laan, tussen de Tennis Club en het Dominikanen kerkje. Indeling: inkom (lift-vestiaire-toilet), woonkamer (zithoek met open haard op gas) bibliotheek-leeshoek,open keuken en family-room, berging, 5 slaapkamers met 4 badkamers en dressings. Overdekt terras, garage voor 2 wagens en 6 staanplaatsen. Conciergerie-woning. (salon-open keuken-slaapkamer-sanitair) Luxueuze afwerking met o.a. hoge plafonds, gietijzeren deuren, prachtig parket, boiseries, bose installatie, camera bewaking, etc.... (EPC: 114 kWh/m²) Mogelijkheid om de vennootschap over te nemen.

Referentie nr.3808431
Opp.ca. 750m²
Bruto grond opp.ca. 1500m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 750m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers4
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 2
Kadastraal inkomen€ 5662
EPC114kWh/m²
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan