Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 1752m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

9992 Maldegem Middelburg

€ 1.095.000,-

Ref: 3814450

te koop

Recente hoeve met hoogwaardige afwerking

Zeer recente hoeve (2016) ingericht met zeer veel smaak en kwalitatieve materialen, op slechts 15 minuten van Knokke. Zeer rustig gelegen op een perceel van 1.750 m². Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, woonkamer met open haard, eetruimte met volledig uitgeruste open keuken, bureau, slaapkamer 1 met douchekamer (inloopdouche, dubbele lavabo), wasruimte. Op de eerste verdieping: nachthal met toilet en ingemaakte kasten, 3 slaapkamers, badkamer (bad, douche, dubbele lavabo), multifunctionele ruimte boven de garage (ev. mogelijkheid om extra slaapkamer te creëren). Ruime garage voor 2 wagens aan de woning. EPC: E-peil: 63 - UC: 43010-G_10481/EP00028/A001/D01/SD001

Referentie nr.3814450
Verdiepingen2
Opp.ca. 328m²
Bruto grond opp.ca. 1752m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
Parkings (binnen)Ja, 2
BergingJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC110kWh/m²
Ref. EP(B)43010-G_10481/EP00028/A001/D01/SD001
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan