Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 136m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.340.000,-

Ref: 3845403

te koop

Taelman

Nieuw en exlusief project 'Residentie Taelman'. Toplocatie op de Kustlaan met al zijn winkels, net naast het Albertplein en op enkele passen van de Zee. Indeling: Inkomhal met vestiaire en wc, open keuken, eetruimte en woonkamer uitgevend om een aangenaam terras, 3 dubbele slaapkamers en 2 badkamers. Alle kamers geven uit op een terras aan de achterkant. Bergruimte/wasruimte. Prachtige, strakke architectuur van de hand van Luc De Beir met een gevelbreedte van meer dan 8 meter! Zuid georiënteerde appartementen met mooie terrassen. Veel lichtinval door de grote raampartijen. Elk appartement heeft de mogelijkheid tot 3 dubbele slaapkamers met 2 badkamers. Ruime privatieve bergingen. Start bouw in het voorjaar 2019, oplevering voorzien voor de zomer van 2021. Aarzel niet om ons te contacteren voor alle info en plannen.

Referentie nr.3845403
Verdieping1
Opp.ca. 136m²
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers3
Badkamers2
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan