Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 166m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE

€ 1.285.000,-

Ref: 3846313

te koop

Zéér mooi woonappartement met terras in het centrum van Knokke

13m gevel, voor dit prachtig dubbel woonappartement, afgewerkt met hoogwaardige materialen. Centraal en zonnig gelegen op enkele passen van de winkelstraat Lippenslaan. Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, royale living / eetplaats / bureel, halfopen keuken met eethoek, volledig ingerichte keuken met bijkeuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, overal praktisch ingemaakte kasten. Praktische berging, twee privatieve kelders. Perfect in orde - instapklaar. Mogelijkheid om een garagebox aan te kopen in de residentie. Een bezoek waard. EPC 68 kwh/m² - UC 20100623-000572989-00000002-6.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3846313
Verdieping3
Verdiepingen4
Opp.ca. 166m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Oriëntatie terraszuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
ZwembadJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
Verwarminggas
Dubbel glasJa
EPC68kWh/m²
Ref. EP(B)20100623-000572989-00000002-6
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan